Call us: 013-5424734

TAXATIES

Zoek direct in ons aanbod:

Taxaties

Taxatie van onroerend goed is een specialistische aangelegenheid waarvoor u bij  Van Heugten Schaffels Makelaars en Taxateurs  aan het juiste adres bent.
Een taxateur dient  ingeschreven te zijn in het Register Vastgoedcert,  in de kamers Wonen, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en kamer WOZ. Het spreekt voor zich, dat deze titel niet voor iedereen is weggelegd, maar uitsluitend mag worden gebruikt door makelaars en/of taxateurs die bewezen hebben aan hoge kwaliteitseisen te voldoen.

Doel van een taxatie
Afhankelijk van het doel van een taxatie, bijvoorbeeld aankoop of verkoop, huur of verhuur, hypotheek financiering, gezamenlijke waardering met de belastingdienst of voor een opstalverzekering wordt, na grondig onderzoek een realistische marktwaarde bepaald.

Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een representatief taxatierapport waarin rekening wordt gehouden met waardebeïnvloedende factoren zoals ligging, onderhoudstoestand, gebruiksmogelijkheden, courantheid, inhoud, herbouwwaarde en verdere bijzonderheden die van belang zijn voor het nemen van beslissingen.

Het is een prettige wetenschap dat alle geldverstrekkers het door onze taxateurs opgemaakte taxatierapport accepteren! Sterker nog, veel van deze bedrijven laten hun taxaties door óns verzorgen, vanwege onze ervaring en snelle én zorgvuldige manier van werken.

Heeft u vragen over taxaties? Mail ons vrijblijvend voor meer informatie via het contactformulier of bel