Call us: 013-5424734

Sporenring 196 te Goirle

Zoek direct in ons aanbod:

€269.000K.K.
Perceeloppervlakte: 81 m2 Woonoppervlakte: 180 m2 Aantal kamers: 4 Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Garage: j Bouwjaar: 2009 Energie label: A Inhoud: 720 m 3 Postcodegebied: 5053 EZ Verwarming: vloerverwarming

De kenmerken van dit luxe moderne herenhuis zijn: een fraaie lichtinval door het gebruik van veel glas, ruimtelijkheid, en een speelse indeling. Het herenhuis heeft een inhoud: van maar liefst 720 m3 ! De woonfuncties, zoals koken, wonen, werken en slapen hebben allemaal een eigen verdieping. Daardoor worden alle ruimtes optimaal benut. De diverse woonlagen zijn met elkaar verbonden door vides.
De woning is geheel voorzien van vloerverwarming, een luxe en gezellige woonkeuken, een woonkamer, drie slaapkamers, 3 toiletten, een complete badkamer en twee grote balkons met een mooi uitzicht op de groene woonomgeving. In het souterrain bevindt zich een berging en van daaruit is de carport toegankelijk. De wijk is gebouwd rondom het bos, zodat u optimaal kunt genieten van het groen en de stilte. Zowel Tilburg als het dorpshart van Goirle liggen op fietsafstand en u woont dichtbij uitvalswegen.

Bouwjaar: 2009
Oppervlakte perceel: 81 m2
Inhoud woonhuis: 720 m3
Woonoppervlakte: 180 m2

U treft de navolgende indeling aan:

Begane Grond:
Kantoor en praktijkruimte

Eerste laag
De eigentijdse uitstraling ziet u direct als u de woning binnenkomt. De indeling is niet alleen anders dan anders maar ook heel functioneel. In de hal bevinden zich de garderobe, toiletruimte en de meterkast. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. Het herenhuis is keurig afgewerkt. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. De hoge glazen pui zorgt voor veel lichtinval en een prettig uitzicht. De ruimte is 4.30 m hoog en een vide verbindt deze kamer met de woonkeuken.

Tweede laag
Op deze laag vindt u de woonkeuken. De ruimte is perfect ingedeeld. Vanuit alle hoeken heeft u een geweldig uitzicht op de ecologische groene zone aan de achterzijde met elke seconde een ander uitzicht, een wisselend stilleven. Alle apparatuur is van hoogwaardige merken. Naast een grote koel/vrieskast is er een aparte wijnkoelkast, een Cooker voor direct heet water, een hardstenen blad met geïntegreerde inductiekookplaat, een Afzuigunit en een vaatwasser.

Derde laag
Op deze etage bevindt zich de woonkamer van circa 40 m2. Aan de ene zijde springen de glazen pui en het ruime balkon in het oog. De brede pui kan over de volle breedte van het balkon worden geopend zodat binnen en buiten prachtig met elkaar verbonden zijn. Het balkon is ongeveer 11 m2 groot en heeft over de volle breedte.

Vierde laag
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen.

Vijfde laag
Op deze etage bevinden zich de derde slaapkamer, een bergruimte, een toiletruimte en het tweede balkon. Het is een fijne buitenruimte: rustig gelegen en met een mooi uitzicht.

Souterrain
Vanuit de woonkeuken is via een trap het souterrain bereikbaar. Hier bevindt zich aan de ene zijde een enorme bergruimte waar veel spullen kunnen worden opgeborgen. De oppervlakte is vergelijkbaar met die van een zolder. Aan de andere zijde is er toegang tot de wasruimte. Hier zijn de aansluitingen voor was- en droogapparatuur geplaatst en de warmtepomp staat er. Via deze ruimte is ook de carport bereikbaar.

Buiten
Naast de twee grote balkons op de derde en vijfde woonlaag heeft de woning ook een voortuin. Bij de woning hoort een overdekte parkeerplaats die zich bevind in de zogenaamde parkeergracht die alleen voor bewoners toegankelijk is. De gracht is bereikbaar via een automatisch bedienbare poort. Onder de carport is er ook ruimte voor andere spullen.

De architectuur van de woningen in het prijswinnende plan Boschkens is zeer bijzonder. De wijk is gebouwd rondom het bos, zodat u optimaal kunt genieten van groen en stilte. De woning ligt in het gedeelte van de straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Tegenover het huis ligt een wandelpad dat door het bos heen loopt. Zowel Tilburg als het dorpshart van Goirle liggen op fietsafstand en u woont dichtbij uitvalswegen.

Algemeen
– Modern, bijzonder ruim, keurig onderhouden en zeer Luxe afgewerkt herenhuis.
– Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
– Optimaal geïsoleerd en energiebesparend gebouwd: een warmtepomp zorgt op een energiezuinige manier voor het verwarmen van ruimtes. Op warme dagen zorgt deze echter ook voor verkoeling. Dit milieuvriendelijke systeem biedt veel comfort.
– Energielabel A
– Vloerverwarming als hoofdverwarming, dus geen storende radiatoren.
– Veel bergruimtes..
Aantekening: Om een werkelijke indruk te krijgen moet u deze woning bezichtigen.

Locatie woning

    Meer informatie aanvragen

  • [recaptcha id:captcha]
Terug naar overzicht