Call us: 013-5424734

Kruisstraat 28 te Tilburg

Zoek direct in ons aanbod:

€195.000K.K.
Perceeloppervlakte: 193 m2 Woonoppervlakte: 110 m2 Aantal kamers: 4 Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Garage: J Bouwjaar: 1970 Inhoud: 270 m3 Dak: pannengedekt Postcodegebied: 5014 HT Verwarming: HR-ketel Warm water: HR-Ketel

Op een goede locatie in de wijk “Besterd” gelegen sfeervolle tussenwoning. Centraal gelegen op loopafstand van het centrum. De woning beschikt over een diepe achtertuin met een brede achterom, een berging en een garage.

De woning is als volgt ingedeeld:
Begane grond:

Hal/entree: de hal is voorzien van lambrisering en deels gestuukt. De hal geeft zowel toegang tot de woonkamer als tot de eerste verdieping.

Woonkamer: de lichte en ruime woonkamer van ca. 30 m2 is voorzien van een trap/kelderkast. De vloer in de woonkamer is voorzien van vinyl met houtlook. De muren in de woonkamer zijn voorzien van structuur stucwerk en het plafond is voorzien van kunststof. Midden in de woonkamer bevindt zich een schouw.

Keuken: de semi-open keuken in lichte uitvoering is voorzien van diverse apparatuur en een grote hoeveelheid aan kastruimte. De keuken is uitgerust met spoelbak, boiler, inductiekookplaat met afzuigkap, combi oven. De keuken is voorzien van een tegelvloer en de muren zijn voorzien van wandtegels. De keuken geeft zowel toegang tot de bijkeuken als tot de binnenplaats.

Binnenplaats: midden in de woning gelegen bevindt zich de binnenplaats. Deze zorgt voor extra lichtinval.

Bijkeuken: de ruime bijkeuken is voorzien van droog- en wasmachineaansluiting. De bijkeuken is tevens voorzien van een ruime bergkast. De vloer in de bijkeuken is betegeld. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet, welke is voorzien van een fonteintje. De bijkeuken geeft tevens toegang tot de tuin.

Tuin: de diepe tuin is deels bestraat en deels voorzien van beplanting. Via de tuin is de berging te bereiken. De berging is voorzien van elektra. Achter de berging bevindt zich tevens de garage. De tuin is voorzien van een brede achterom zoals is te zien op de foto van het vooraanzicht.

Garage: de garage is voorzien van elektra en een roldeur.

Eerste verdieping:
via overloop

Slaapkamer 1: deze slaapkamer/ kantoor is gelegen aan de achterzijde van de woning, de kamer is voorzien van vloerbedekking, de muren zijn voorzien van behang. Het plafond is voorzien van kunststof schrootjes en aan de muur bevindt zich een vaste kast.

Slaapkamer 2: de slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze kamer is voorzien van dezelfde vloerbedekking als in kamer 1. De muren zijn tevens voorzien van stucwerk. En ook in deze kamer bevindt zich een vaste kast.

Badkamer: de badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche, een vaste wastafel en een toilet.

Slaapkamer 3: de lichte slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De muren zijn afgewerkt met structuur stucwerk, het plafond is voorzien van schrootjes en de vloer is voorzien van vloerbedekking.
Tweede verdieping
via vlizotrap

Zolder op stahoogte. De zolder is goed geïsoleerd en is voorzien van twee dakramen. Op de zolder bevindt zich tevens de ketel.

Algemeen:

  • Het betreft een sfeervolle woning die goed onderhouden is.
  • Op korte termijn leverbaar.
  • Centraal gelegen
  • Voorzien van een grote tuin, berging en garage!

Locatie woning

    Meer informatie aanvragen

  • [recaptcha id:captcha]
Terug naar overzicht